U bevindt zich op:   Home  »  Groep 7 en 8  »  CamphusianumJunior

CamphusianumJunior


CamphusianumJunior

 

CamphusianumJunior verzorgt verschillende cursussen op het Camphusianum die in modulevorm aan basisschoolleerlingen worden aangeboden. Heb jij behoefte aan wat extra’s, zit je in groep 7 of 8 en heb je een VWO+-advies? Dan is het CamphusianumJunior wat voor jou.

De eerste module van CamphusianumJunior gaat weer van start.

1. Sterrenkunde/Natuurkunde - Hoeveel planeten zijn er? Hoeveel sterren? Zijn er meerdere zonnestelsels? Zijn er zwarte gaten en wat zijn ze? Allemaal vragen die je bij dit blok  over sterrenkunde gaat ontdekken. Daarnaast krijg je ook nog wat natuurkunde met bijbehorende proefjes.

2. Russisch: een taal die zich alleen al onderscheidt door een ander schrift. Je leert woordjes, grammatica en natuurlijk wat Russisch spreken.

Elke module duurt 9 weken. Eén keer per week kom je onder schooltijd naar het Camphusianum om een les te volgen. Aan het einde van de module geef je een presentatie van wat je hebt gedaan en geleerd. Je ouders  mogen dan naar je komen kijken en luisteren.

Als er teveel aanmeldingen zijn, zal er worden geloot. Als je uitgeloot bent, krijg je, als dat mogelijk is, een plaats in een andere module aangeboden.

Deelname aan het CamphusianumJunior staat los van de aanmeldingsprocedure voor nieuwe leerlingen.

Meedoen aan een module kost €50,-. Heb je je ingeschreven en ben je geplaatst, dan volgt aan het begin van de module per e-mail een rekening naar je ouders. Let op: Deelname kan alleen met toestemming van je basisschool omdat de lessen onder schooltijd worden gegeven. We gaan ervan uit dat je die toestemming vooraf hebt gevraagd. Je leerkracht krijgt na aanmelding (dus voor definitieve plaatsing) een e-mail van ons over je aanmelding voor het CamphusianumJunior.

De lessen zijn op: vrijdagochtend van 8.45 uur tot 10.15 uur

Periode 1:  4 okt, 11 okt, 18 okt, 1 nov, 8 nov, 15 nov, 22 nov, 29 nov, 6 dec.
Periode 2: 31 jan, 7 feb, 14 feb, 21 feb, 6 mrt, 13 mrt, 20 mrt, 27 mrt, 3 apr.

Inschrijven voor de eerste periode kan tot en met 27 september 2019.
Inschrijven kun je doen via deze link of via het menu aan de linkerkant.

De inschrijving voor de tweede periode is mogelijk vanaf begin januari 2020.

Wil jij, of je leerkracht, meer weten? Stuur dan een e-mail naar mevrouw M. van Amersfoort:

m.vanamersfoort@camphusianum.nl


Inschrijving voor periode 1 is thans gesloten.